Social media
Een must voor ieder bedrijf maar voor veel ondernemers een crime. StanBy adviseert en ontzorgt met slimme tools!

We maken je bedrijf online zichtbaar en zorgen voor nog meer betrokkenheid. Social media voor je bedrijf laten regelen door StanBy? Slim hoor!

Waarom sociale media?

Het is meetbaar

Social media laat jou live meekijken met de resultaten! Hiermee kan jij gemakkelijk nagaan hoe groot het bereik van jouw berichten is.

Het is super snel

Tegenwoordig zien we dat social media sneller is dan het nieuws. Zo bereikt een bericht in no-time een groot aantal specifieke mensen.

Het bereik is groot

Een wereld zonder, kun je je dat voorstellen? Iedereen is tegenwoordig aanwezig op deze platformen en besteedt hier veel tijd aan.

Het boost je vindbaarheid

Beter vindbaar worden in Google door social media? Ja, dat is echt zo! Als jij actief bent op deze platformen boost je meteen jouw vindbaarheid!

73% van de marketeers is van mening dat Social Media effectief is geweest voor hun bedrijf!

De virtuele reis die een klant aflegt tot en met het afnemen van een product of dienst wordt steeds langer en langer. Denk maar eens aan de laatste vakantie die je zelf boekte. Wellicht Hooglede je eerst naar verschillende bestemmingen, maar werd je overgehaald te kiezen voor je uiteindelijke vakantie-oord na het zien van talloze mooie plaatsjes op instagram. En uiteraard boekte je niet voordat je de reviews van het gekozen hotel checkte.

Samen gaan wij een strategie bepalen die gefocust is op de  customer journey van jouw klanten! Op deze manier zal jouw social media marketing effectiever zijn.

Scroll to Top