Search Engine Advertising 

Wil jij ook bovenaan in Google staan? Ons team boost je zo naar de top!

Wil jij je website een boost geven? Adverteer dan nu via Google Ads en verkrijg meer websitebezoekers en meer klanten. 

Waarom Google Advertising?

Snel resultaat!

Je kan vandaag starten met Google Advertising en je ziet de dag erna meteen het resultaat. Zo kan je zeer snel en gemakkelijk groeien!

Bereik Plek 1!

Google rangschikt haar advertenties voornamelijk op kwaliteitsscore en bieding. Hierdoor is plek 1 soms gemakkelijk te bereiken!

Kies je doelgroep!

Jij bepaalt zelf wie de advertenties mag zien. Zo kan je zoekwoorden uitsluiten maar kan je ook bepalen welke regio's je gezien wilt worden.

Het is meetbaar!

Meten = Weten! Met Google Advertising krijg je inzicht in belangrijke data. Met deze data kun je jouw campagnes optimaal laten functioneren!

97% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine!

Bij het opzetten van een Google Advertising campagne is het belangrijk om vooraf een strategie op te zetten. Zo gaan we samen met jou kijken naar jouw doelgroep, zoekwoorden en advertenties. Op deze manier zetten we onze koers uit en gaan we van start met jouw campagnes!

Als we eenmaal van start zijn is het belangrijk om je campagnes te blijven testen op eventuele foutjes (bugs) op je website. Na het verkrijgen van data kunnen we van start met het optimaliseren van jouw campagnes.

Scroll to Top