Tourivio

Tourivio is een tweezijdig platform voor bezoekersgerichte beoordelingen van reisbestemmingen.

Tourivio's Goal

Technologie gebruiken om toeristische bestemmingen beter te begrijpen!

Het Project

Tourivio is een project dat we samen met de klant vanaf dag 1 hebben mogen opzetten. Zo hebben we mogen meedenken met het concept en zijn we vanuit hier begonnen met het ontwikkelen van het merk. 

Diensten

Grafische Vormgeving
Webdesign
Advies

"Stanby was en is nog steeds de bester partner voor branding, marketing, advies en veel meer! We zijn zeer blij dat we dit project samen met jullie mogen doen!"
Grafische Vormgeving

Logo Design

De branding is gebaseerd op de term “Tourivio” – de “Touri” staat voor “toerisme” en de “vio” voor het Spaanse “hebben gezien”. Het verbindt de geschiedenis van het platform met elkaar om ervaringen uit ervaringen in toeristische bestemmingen te delen.

De 5 punten in het logo symboliseren de evaluatielogica van 1-5 sterktepunten die individueel kunnen worden toegewezen aan verschillende categorieën en feiten.

Webdesign

De unieke website!

Het platform relevant maken voor alle belangengroepen – dat was onze taak. Dankzij het intelligente filtersysteem en de bijbehorende datalogica kunnen de beoordelingen op het Tourivio Platform flexibel worden weergegeven voor de juiste groepen mensen.

 

Het tweezijdige platform geeft niet alleen informatie aan de vakantiegangers, maar ook aan de beslissers in een vakantiebestemming om innovatie te stimuleren!

Scroll to Top