Son Marge

Son Marge is een plattelandshotel in "Migjorn", een prachtig gebied, gekenmerkt door de rustige en brede Mallorcaanse natuur.

Son Marge's Goal

Meer gasten ontvangen en de marges verhogen!

Het Project

Son Marge maakte gebruik van verschillende boekingsites maar was van mening dat ze deze niet nodig hadden. Hier hadden ze dan ook zeker gelijk in! Doormiddel van een eigen website met reserveringssysteem verkrijgen ze de boekingen nu zelf en staan ze gaan commissie meer af.

Diensten

Webdesign
Branding
Advies


" Stanby heeft geholpen met het realiseren van een zeer mooi logo! We zijn blij met deze samenwerking en merken dat de website ons veel oplevert"

Design

Rebranding

We gebruikten bekende elementen uit het oude logo. Het nieuwe logo ziet er voortaan fris en modern uit, maar blijft herkenbaar voor bestaande klanten. In het logo is de molen bijzonder opvallend, wat uniek is voor het hotel. De kleuren van de windmolen, wit en blauw, domineren in het nieuwe logo. Het lettertype is gemoderniseerd, maar zo ontworpen dat de oude typografie herkenbaar blijft!

Webdesign

Online Reserveringssyteem

De nieuwe website is gebaseerd op een helder, aantrekkelijk en klantvriendelijk ontwerp. Vooral de eenvoudige navigatie maakt het mogelijk om de belangrijkste informatie over het hotel in een paar klikken te vinden! Bovendien hebben we een reserveringssysteem opgezet dat naadloze kamerreserveringen mogelijk maakt op basis van de beschikbaarheid in het hotel. Dit bespaart de medewerkers veel tijd en stelt hen in staat zich nog meer te richten op de hotelgasten!

Fotografie

Sfeerimpressies

Om de nieuwe website op te fleuren hebben onze fotograven mooie foto’s van het hotel en haar faciliteiten gemaakt!

Scroll to Top