Sastre

Sastre is een bedrijf dat in 1998 is opgericht door economen, accountants en bedrijfsrevisoren met kantoren in Palma de Mallorca en Sóller.

Satres Goal

Processen digitaliseren en een voorsprong op de concurrentie maken!

Het Project

Sastre wilde graag een voorsprong maken op hun concurrentie en wilde haar processen digitaliseren. Samen met Sastre hebben we een share drive ontwikkeld die veel voordelen met zich mee brengt!

Diensten

Webdesign
Advies


"Stanby heeft onze behoeften begrepen en heeft de optimale tools ontwikkeld om ons bedrijf aan te passen aan de digitale wereld. Het zijn geweldige professionals. Ik beveel ze zonder enige twijfel aan."
Bárbara Sastre
Eigenaresse Limonenaterlier

Webdesign

Shared Drive!

Van geen website naar een moderne en klantgerichte online aanwezigheid! Sastre Associats is erin geslaagd om de diensten en het team te presenteren om zich op lange termijn online te vestigen! 

De nieuwe klantenzone maakt het mogelijk om op elk moment direct digitaal contact te hebben met de klant en online toegang te krijgen tot documenten – dit alles zonder vermoeiende autoritten naar het kantoor. Op deze manier wordt de service geoptimaliseerd door een permanente online klantenservice. 

Scroll to Top