Limonenaterlier

Limonenatelier produceert sinds 2018 unieke Limoncello & Arancello in het Zwarte Woud van Freiburg. Gemaakt met passie & liefde voor unieke culinaire hoogstandjes.

Limonenaterliers Goal

Digitaal in het zwarte woud? Daar weten we alles van!

Het Project

Limonenatelier wilde graag een online webshop hebben om zo 24/7 beschikbaar te zijn voor haar klanten! Deze shop wilde ze dan ook graag promoten via de sociale kanalen. 

Diensten

Webdesign
Social Media
Fotografie
Advies


"TOP! Stanby ondersteunt mij bij alle vragen en implementatie op het gebied van website en social media voor mijn bedrijf op een professionele, snelle en ongecompliceerde manier. Vooral het persoonlijke contact & de creatieve seissies met Stan waardeer ik zeer."

Webdesign

24/7 Beschikbaar!

Na een goed onderzoek zijn we begonnen met het ontwikkelen van een eenvoudige, snelle en informatieve webshop! Het doel van de webshop was om het bereik van de verkopen te vergroten. Op deze manier kunnen nu ook klanten die ver weg wonen gemakkelijk aan de producten van Limonenaterlier komen!

Online Marketing

Social Media Management

Om ervoor te zorgen dat de webshop en de offline winkel online zichtbaar zijn helpen we limonenaterlier met het managen van hun sociale kanalen! Zo creëren we wedstrijden, recepten, cadeau-ideeën en nog veel meer op de sociale media!

Fotografie

Product Fotografie

Om de producten mooi te kunnen laten zien op de webshop hebben onze fotograven een product fotoshoot gehouden! Tijdens deze shoot zijn meteen foto’s gemaakt in de winkel die gebruikt kunnen worden voor de sociale kanalen.

Scroll to Top