Hygiëne Concepten

Producten zoals de Hygienezuilen maken Hygiene Concepten een vechter tegen de coronacrisis. 


Hygiëne Concepten Goal

Met digitale marketing
tegen de Corona-crisis!

Het Project

Hygiëne Concepten is ontstaan tijdens het begin van de corona periode. Zo hebben wij dit mooie initiatief mogen helpen met het opzetten van hun merk. 

Diensten

Webdesign
Branding
Foto- en Videografie
Social Media
Advies


"Jullie zijn echt Toppers! De snelheid en flexibiliteit van Stanby, daar kunnen we wat mee!"

Design

Logo Design

Schoon, helder en vriendelijk! Op basis van deze kenmerken hebben we onze branding gericht met schone kleuren en symbolen. De symbolen water en een gloeilamp staan voor ideeën & concepten. De creatieve combinatie van de elementen maakte de nieuwe huisstijl compleet.

Webdesign

Een Schone Website!

We hebben de netheid van de branding overgebracht naar de nieuwe website! Zo hebben we een eenvoudig te gebruiken one-pager website ontwikkeld om de producten en andere informatie over het bedrijf te presenteren. Dit alles is ontworpen om schaalbaar te zijn om in de toekomst duurzame groei te realiseren!

Online Marketing

Social Media Plan

Wat is een website zonder marketinginstrumenten om het juiste publiek te bereiken? Niet veel. Daarom hebben we op basis van productinformatie, USP’s en testimonials een social media-concept ontwikkeld om de zichtbaarheid en conversie te verhogen!

Foto- en Videografie

Bewegend Beeld

Om de functie van de zuilen goed zichtbaar te maken hebben we verschillende video’s gemaakt!

Foto- en Videografie

Clean Pictures!

Om de functie van de zuilen goed zichtbaar te maken hebben we verschillende foto’s gemaakt. De foto’s zijn gemaakt op een zwarte achtergrond waardoor onze designers deze gemakkelijk kunnen uitknippen voor posts etc.

Scroll to Top