H&N Weine

H&N Weine verkoopt geselecteerde Argentijnse topwijnen en beschikt over een proeverij in Freiburg im Breisgau. 

Goal

Een luxe branding & een moderne webshop!

Het Project

H&N Weine is al zeer bekend in Freiburg im Breisgau en was opzoek naar meer bekendheid en professionaliteit. Samen met onze partners in Duitsland hebben we dit project mogen realiseren!

Diensten

Grafische Vormgeving
Webdesign
Advies


"Met Stanby hadden we de perfecte partner voor onze start in de digitale wereld; designopleiding, marketing, ontwikkeling en goed en persoonlijk advies allemaal uit één hand!"

Grafische Vormgeving

Branding design

Bij de ontwikkeling van het merk werd eerst gekeken naar wat er al bestond, naar de herkenningspunten van het bedrijf, zoals kleuren, herkomst, producten en de oprichters. Uiteindelijk kwamen we uit op elegante kleuren die de Argentijnse kleurencombinaties weerspiegelen en een logocombinatie creëren van de bedrijfsnaam “H&N”. 

Website

Online Webshop

Eenvoudig, aangepast aan het merk, elegant en gebruiksvriendelijk – dat was het uitgesproken doel. Visueel hebben we een ontwerp gemaakt dat dicht bij de kenmerken van het merk staat, zoals de kleur, de symboliek van het logo, enz. Voor de 3 verschillende representatieve categorieën van H&N wijnen, ontwierpen we categorie-etiketten met het logo om de individuele categorieën op de markt te brengen. 

Scroll to Top