Find Your Own Style

FYOS beheert de coolste modeaccessoires van over de hele wereld en biedt deze aan zijn klanten aan via zijn eigen online shop.

FYOS Goal

Individualiteit en creativiteit in de mode online zichtbaar maken!

Het Project

FYOS wilde graag haar modieuse producten online beschikbaar stellen zodat klanten gemakkelijk en snel hun accessoires konden bestellen! Om dit optimaal te kunnen doen wilde ze meteen het merk nieuw leven in blazen!

Diensten

Webdesign
Grafische Vormgeving
Advies


"Stanby is creatief, snel en zeer professioneel. We hebben een partner gevonden die we niet alleen graag aanbevelen, maar waarmee we ook uitkijken naar een toekomstige samenwerking."

Grafische Vormgeving

Rebranding

Find Your Own Style of in het kort: FYOS!  Elk element in het logo is individueel en vertegenwoordigt de individualiteit van het bedrijfsconcept en de accessoires die vanuit de hele wereld worden aangeboden. Dit maakt niet alleen het merk uniek, maar ook elke brief is handgeschreven !

Webdesign

Online Shop

Niet alleen het moderne design stond bij FYOS hoog in het vaandel, maar ook de vereisten rond een nieuwsbrief, seizoensgebonden kortingscodes, eenvoudige productverwerking en beschikbaarheidsmanagement waren van groot belang voor een langdurig en schaalbaar digitaal traject!

Scroll to Top