Electro World Weerts

Online en Offline verkoop van Consumenten electronica , gevestigd in Maastricht.

Goal

Een partner voor alle marketing aspecten!

Het Project

Electro World Weerts was al zeer actief in de marketing maar wilde dit nog verbeteren. Ze waren opzoek naar een partner die de volledige marketing op zich kon nemen. Dit zorgde voor een leuke samenwerking!

Diensten

Online Marketing
Foto- en Videografie
Design
Online Vindbaarheid
Advies


"Stanby is de perfect gekozen naam want Stan en zijn team staan letterlijk altijd Stand-by. In korte tijd hebben we met hun hulp de communicatie van onze winkel naar een hoog niveau weten te tillen. Al onze reclame-uitingen zijn mooi op elkaar afgestemd en weten onze klanten nu consequent aan onze winkel te binden. Voor ons meest recente project met Stanby maakten zij een aantal promofilms. Deze zijn erg mooi geworden en zorgen voor veel nieuwe likes!"
Online Marketing

Social Media

We managen de gehele social media van Electro World Weerts en bedenken samen met hen leuke acties. Zo hebben we maandelijks een brainstorm sessie waar we samen de content creëren.

 

Online Marketing

Google Adwords

Electro World Weerts werkte al met Google Adwords. Samen hebben we hun account een make over gegeven waardoor we de volgende resultaten in 2 maanden tijd bereikt hebben:

0
Campagnes
0
Vertoningen
0
Clicks
0 %
Click Through Rate
Videografie

Bewegend Beeld

We hebben verschillende video’s mogen maken voor Electro World Weerts. Deze zijn op verschillende plekken te zien zoals bijvoorbeeld in de Albert Heijn van Maastricht!

Fotografie

Een Uniek Pand

Electro World Weerts beschikt over een uniek en mooi pand dat onze fotograaf graag in the picture wilde zetten!

Scroll to Top