Craft On Table

Craft On Table levert al bijna 25 jaar aangepaste menu's, bedrukte servetten, placemats en andere accessoires voor de horeca.

Goal

Een online webshop die gemakkelijk te beheren is!

Het Project

Craft On Table is het dochterbedrijf van Place-Add! Met het nieuwe bedrijf willen ze online de producten gemakkelijk en snel verkopen. Samen hebben we een geheel nieuw merk ontwikkeld wat online beschikbaar is.

Diensten

Design
Design
Online Marketing
Advies


"We zijn met StanBy in zee gegaan om een aparte website als webshop te maken naast onze huidige website en voor onze google campagnes. Met de door Stanby gemaakte huisstijl hopen we binnenkort live te gaan. Door hun open communicatie, snelle reactie en professionaliteit blijven we zaken doen met Stanby. Wat ons betreft een aanrader!"

Design

Logo Design

De focus lag op vierkante producten, de korte vorm “COT” en het op maat maken van handgemaakte producten. Zo hebben we alle elementen elegant, eenvoudig en modern gecombineerd in één logo!

Website

Online Webshop

De nieuwe webshop van Craft On Table is gemakkelijk in gebruik voor hen zelf maar ook voor de klant. De site is beschikbaar in meerdere talen en beschikt over aangepaste product ontwerpen en variaties. Dit maakt craftontable.com een robuuste online shop voor zowel B2B als B2C!

Online Marketing

Google Shopping

Wat is een online shop zonder marketingtools om de juiste doelgroep te bereiken? Niet veel. Daarom hebben we een SEA-concept ontwikkeld op basis van productinformatie, USP’s om de zichtbaarheid en conversie te verhogen!

Scroll to Top