Consultax

Consultax is een team van economen, belastingadviseurs en accountants om de beste dienstverlening te garanderen bij het nakomen van de klant haar fiscale verplichtingen.

Goal

Concurrentievoordeel creëren door digitale innovatie!

Het Project

Consultax wilde graag een voorsprong maken op hun concurrentie en wilde haar processen digitaliseren. Samen met Consultax hebben we een share drive ontwikkeld die veel voordelen met zich mee brengt!

Diensten

Webdesign
Fotografie
Advies

"Ik heb meer dan 40 jaar een succesvol bedrijf geleid, maar het digitaal transformeren was een heel andere uitdaging. Stanby hielp me met een duidelijke en goed gestructureerde aanpak!"
Miquel Monserrat
Eigenaar Consultax

Webdesign

Persoonlijke Shared Drive

Van geen website naar een moderne en op conversie gerichte website. Consultax heeft de juiste stap gezet om een eigen website te creëren om haar diensten te presenteren, het team te introduceren en potentiële nieuwe klanten de mogelijkheid te geven om direct contact op te nemen. 

De Shared Drive is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van Consultax. Zo verbindt de drive de medewerkers van Consultax rechtstreeks met hun klanten. Documenten kunnen veilig en speciaal beveiligd worden uitgewisseld en beheerd in verschillende digitale mappen.

Foto- en Videografie

Sfeer Impressies

Om de website persoonlijk te maken hebben onze fotograven een fotorapportage gemaakt die te zien is op de website en de sociale media van Consultax!

Scroll to Top