Caffè Portofino

Een traditionele Italiaanse ijssalon in het hart van Freiburg. Romig, fruitig, vers en typisch Italiaanse kwaliteit voor meer dan 20 jaar!

Caffè Portofino's Goal

Italiaanse ijskwaliteit, nu ook online beschikbaar!

Het Project

De eigenaar van het Cafe benaderde ons met de vraag of we de online zichtbaarheid van het bedrijf konden boosten. Zo zijn we samen gaan werken en hebben we doorheen de tijd zeer leuke projecten kunnen realiseren!

Diensten

Webdesign
Training & Workshops
Fotografie
Advies


"We zijn blij dat we onze online aanwezigheid met Stanby volledig hebben vernieuwd en kijken nu uit naar de toekomst met een partner voor de lange termijn!"

Webdesign

Website Vernieuwing

 We zijn als eerste begonnen met het analyseren van de oude website van Portofino. Deze website was gemaakt in het jaar 2007 en was tot en met 2020 niet meer aangepast. Samen met de eigenaar zijn we gaan kijken wat aangepast moest worden waarna we de oude website een gehele renovatie hebben gegeven! 

Online Marketing

Social Media Cursus

Om het potentieel van de bestaande kanalen en het bereik te optimaliseren, hebben we alle nodige aanpassingen gedaan om de kanalen te moderniseren. Zo hebben we het personeel een korte cursus social media gegeven waardoor ze zelf aan de slag kunnen met het posten van leuke content!

Fotografie

Product Fotografie

Om de stoffige foto’s uit 2007 een nieuwe glans te geven, hebben we een fotoconcept ontwikkeld voor de producten, het team en de ijssalon.

Scroll to Top