By-Ed

By-Ed onwikkelt moderne en traditionele, maar vooral handgemaakte materialen voor het dagelijkse werk.  

By-Ed's Goal

Modern werken vraagt om een moderne verkoopmethoden!

Het Project

By-Ed is ontstaan in de werkplaats van VDB hout- & plaatbewerkingen in Schinnen. Tijdens de Corona periode was thuiswerken een hype waardoor de eigenaars snel handelde en By-Ed opstelde. Zo hebben wij samen met hun vanaf dag 1 mogen meedenken met het opzetten van het bedrijf. 

Diensten

Grafische Vormgeving
Webdesign
Online Marketing
Fotografie en Videografie
Advies


“Jullie zijn echt Toppers! De snelheid en flexibiliteit van Stanby, daar kunnen we wat mee!”

Grafische Vormgeving

Branding Design

De geschiedenis achter de naam Ed is zeer uniek! De vader van de eigenaar heette namelijk Ed van der Broek en was zeer deskundig met hout. Als eerbetoon hebben ze daardoor het bedrijf By-Ed genoemd. Het logo is ontstaan door het veelgebruikte @ symbool, dit symbool komt dan ook vaak terug in de branding van het bedrijf! Om het logo goed te laten uitkomen hebben onze designers gekozen voor een scandinavische en rustige huisstij. Deze huisstijl straalt iets makkelijks uit wat duidelijk pas bij de makkelijk in elkaar te zetten producten van Ed.

Webdesign

Online Webshop

Aangepast aan de huisstijl hebben we een gebruiksvriendelijke online shop ontwikkeld met een focus op de gepersonaliseerde producten van het merk By-Ed. Zo hebben we gebruik gemaakt van een easy to use interface zowel voor de kopers als voor de eigenaren van Ed. 

Fotografie

Product Fotografie

Om de producten in the picture te zetten hebben onze fotograven verschillende soorten shoots gedaan.

Online Marketing

Social Media

Om het bedrijf een goede boost te geven zijn we meteen begonnen met het opzetten van de sociale kanalen. Zo hebben we het personeel van By-Ed een cursus gegeven waardoor ze zelf de sociale media kunnen beheren. Op deze manier kunnen ze zelfstandig van start! Natuurlijk kijken we wel met ze mee en hebben we een paar social media designs gemaakt die ze gemakkelijk over de foto’s kunnen plakken!

Fotografie & Videografie

Bewegend Beeld!

Voor By-Ed hebben we verschillende videos mogen maken om het product extra onder de aandacht te brengen. Zo hebben we een commercial opgenomen en een “How To Ed” stappenplan mogen opnemen!

Scroll to Top