ÄsthetikCrew

De ÄsthetikCrew is een specialist voor esthetische en plastische chirurgie in Freiburg met tientallen jaren aan chirurgische ervaring.

ÄsthetikCrews Goal

De volgende stap met social media marketing zetten!

Het Project 

ÄsthetikCrew benaderde ons omdat ze marketing via social media interessant vonden. Zo zijn we samen een strategie gaan bepalen en hebben we deze stap voor stap uitgevoerd. Op dit moment beheren we de gehele social media van het bedrijf.

Diensten

Online Marketing
Grafische Vormgeving
Advies

"We hebben voor Stanby gekozen omdat we op zoek waren naar een deskundige, altijd toegankelijke en ongelooflijk servicegerichte dienstverlener in de marketing branche voor het onderhoud van onze website en social media. En we hebben er één gevonden! Wij kunnen dit bedrijf zonder voorbehoud aanbevelen!"
Dr. M. Uhl & Dr. T. Schottler
Eigenaren ÄsthetikCrew
Online Marketing

Strategie Bepaling

We hebben een volledige analyse van de doelgroep gemaakt. Met deze analyse hebben we een strategie kunnen bepalen waarmee we de juiste doelgroep online gemakkelijk en doelgericht konden bereiken. Deze strategie hebben we voortgezet in verschillende campagnes waarna we doormiddel van a/b testing exact wisten welke doelgroep en advertentie het beste was. Vanuit hier zijn we verder gaan kijken in de data en zijn we de campagnes aan het optimaliseren.

Design

Social Media Design

Tekst is belangrijk bij social media maar het design speelt ook een grote rol! Zo hebben onze designers een huisstijl gemaakt die passend is bij het logo design van ÄsthetikCrew. Op deze manier ziet de doelgroep meteen wie de foto geplaatst heeft aangezien de branding duidelijk aanwezig is.

Scroll to Top