Over Stanby

Net als de koffie staat ons team klaar voor jou!

Over Stanby

We zijn een jong en ambitieus team dat er alles aan gelegen is om jouw bedrijf online goed zichtbaar te maken. Want laten we wel zijn, wie online in the picture is, trekt natuurlijk gewoon meer klanten.

Hotels, restaurants, pretparken en accountants gingen je al voor (maar welke branche je ook wilt veroveren, het maakt ons niet zoveel uit).  We zetten graag onze tanden in uitdagende projecten. Onze frisse blik, tomeloze inzet en een flinke dosis enthousiasme krijg je van de zaak.

Meet Ons Team

Een expert zijn in alles? Dat kan alleen als team! Daarom werken we elke dag met veel plezier samen. Maak kennis met onze toppers..

Stan Kusters

EIGENAAR

“Hey! Ik ben Stan! Ik ben opgegroeid met sociale media en mijn smartphone is mijn grootste vriend. Het bedrijfsleven spreekt mij ontzettend aan. Klanten enthousiast maken over onze diensten. Dat is ook wat jij als klant direct zult voelen. Jouw verwachting realiseren en zelfs overtreffen is mijn grootste kick!”

Jasper Vogten

Designer

“Ik ben Jasper Vogten en grafisch ontwerper voor Stanby. Op de lagere school werden mijn tekeningen met gapende bewondering bekeken door mijn medekleuters. Later verruilde ik de potlood voor de digitate pen en ben ik in 2019 gestart als zelfstandig ontwerper bij Stanby. lk help onze klanten met het ontwikkelen van een sterke visuele herkenbaarheid: offline en online.”

Menno Schreven

Google Expert

Hoi! Ik ben Menno! Binnen Stanby zorg ik ervoor dat een heldere online strategie wordt omgezet in zoekmachine advertenties. Het is belangrijk dat er duidelijke KPI’s worden opgesteld die worden vertaald naar de tools om die te behalen. Samen met jou ga ik ervoor zorgen dat jouw bedrijf online vindbaar wordt!”

Jasper Moonen

AV-Specialist

“Halo! Ik Ben Jasper! Samen met mijn broer Noah zorg ik bij Stanby ervoor dat jouw bedrijf “Shined” tijdens de video opnames. Zo film ik zelf op locatie en zorg ik ervoor dat alle shots goed aan elkaar geplakt worden!”

Marcel Rombach

Web-Developer

“Hola! Mijn naam is Marcel! Samen met Stan zorg ik ervoor dat jouw website de boost krijgt die het verdient! Zo kan ik je helpen met verbeteren van een website of het ontwikkelen van een geheel nieuwe website. Niks is te gek voor mij dus kom maar op met de challenge!”

Noah Moonen

AV-Specialist

“Hi! Ik ben Noah Moonen! Ik ben videograaf voor Stanby. Momenteel ben ik mijn master in Entrepreneurship af aan het ronden, waarbij ik in mijn vrije tijd werk aan het maken van bedrijfsvideos. Zelf ben ik van mening dat een video meer laat zien dan woorden kunnen uitdrukken. Hierdoor weet ik zeker dat wij jou goed kunnen helpen!”

Enzo Habets

Fotograaf

“Lachen naar het vogeltje! Mijn naam is Enzo en ik zorg ervoor dat jij goed plakt op jouw bedrijfsfoto’s! Tijdens een fotoshoot met mij hoef jij alleen maar te lachen, de rest los ik voor jou op!”

Lode Dragstra

Designer

“Heey! Mijn naam is Lode! Bij Stanby zorg ik samen met Jasper ervoor dat jouw bedrijf haar branding on point is. Zo help ik met het ontwikkelen van logo’s, posters, visitekaartjes en nog veel meer!”

ONZE PARTNERS

Met deze toppers

werken we graag samen

Niet alleen omdat ze supergoed zijn in wat ze doen maar ook omdat ze meestal aan woord genoeg hebben. Dat is nog eens prettig werken!

Scroll to Top